До Японії доставили олімпійський вогонь

Читать на русском

Олімпійський вогонь 20 березня доставили з Греції в Японію. Про прибуття спеціального лайнера повідомляє в Twitter Токійський оргкомітет Олімпійських та Паралімпійських ігор.

Олімпійський вогонь 20 березня доставили з Греції в північно-східну японську префектуру Міягі. Про прибуття спеціального лайнера повідомляє в Twitter Токійський оргкомітет Олімпійських та Паралімпійських ігор.

У церемонії зустрічі олімпійського вогню взяли участь триразовий олімпійський чемпіон з дзюдо Тадахіро Номура і триразова олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Саорі Есіда.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу церемонія передачі вогню пройшла на афінському стадіоні Панатінаїкос за порожніх трибун.

Зеленський заявив про амбіції прийняти ОлімпіадуУкраїна повинна вибороти право на проведення Олімпійських ігор, заявив президент на зустрічі з Ждановим і Бубкою.

Естафета в Японії повинна початися 26 березня у футбольному тренувальному центрі в сусідній префектурі Фукусіма. Місцева влада закликає людей утриматися від масового зібрання уздовж маршруту проходження естафети через збереження загрози поширення Covid-19.

Японська сторона проти скасування, перенесення і навіть проведення Ігор без глядачів.

В Японії на цей момент виявлено понад 1,6 тисячі випадків зараження коронавірусом, включаючи пасажирів і членів екіпажу круїзного лайнера Diamond Princess. Кількість смертей в країні становить 40.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: