На вихідних в Україні різко похолодає

Читать на русском
На вихідних 21-22 березня українців очікує різке похолодання. У деяких областях піде дощ зі снігом.

У найближчі дві доби в Україні зміниться погода – очікується похолодання, а також дощі та заморозки.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За прогнозами синоптиків, в суботу, 21 березня, вночі на заході, а вдень в Україні, (крім східних областей), пройде дощ. Увечері в західних і північних областях - з мокрим снігом, вдень у Карпатах очікується значний сніг. Вітер північно-західний, північний, 7-12 м/с.

Метеорологи розповіли, яку погоду чекати в березніМетеорологи проаналізували середні показники температури теплих зим і зробили прогноз, яким буде перший місяць весни в Україні в 2020 році.

Температура вночі 0-5 градусів тепла, в східних областях 0-3 градуси. Вдень у західних та північних областях від 4 до 9 градусів тепла. На решті території 7-12 градусів.

У Києві - вночі без опадів, вдень часом дощ, увечері можливий мокрий сніг. Температура вночі 2-4 градуси тепла, вдень 6-8 градусів.

У неділю, 22 березня, в Україні ща більше похолодає. У західних, північних та Вінницькій областях прогнозують невеликий мокрий сніг.

Температура знизиться вночі до 0, -2 градусів, вдень очікується до 3 градусів тепла. У центральних і Харківській областях дощ з мокрим снігом, температура вночі та вдень 0-5 градусів тепла.

На решті території - помірні дощі, температура протягом доби 4-9 градусів тепла.

У Києві - також невеликий мокрий сніг, місцями пориви вітру 15-20 м/с. Нічна температура знизиться до -2 градусів. Вдень очікується 0-2 градуси тепла.

Нагадаємо, весна в Києві побила вже не один погодний рекорд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: