У Закарпатській області зросла кількість підозр на коронавірус

Читать на русском
У Закарпатській області станом на 19 березня на стаціонарному лікуванні перебувають 8 осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію.

У Закарпатській області станом на 19 березня на стаціонарному лікуванні перебувають 8 осіб з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомляє директор департаменту охорони здоров'я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров, передає місцеве видання «Закарпаття онлайн».

«За минулу добу, 1 людина госпіталізована з підозрою на випадок гострої респіраторної хвороби COVID-19», - йдеться в повідомленні.

У хворих відібрано біологічний матеріал для вірусологічного дослідження і відправлений в референтну лабораторію г. Киев.

Як повідомлялося, у Запорізькій області зареєстровано загалом шість підозр на коронавірусну інфекцію, у двох з них діагноз був негативний.

Нагадаємо, кількість заражених коронавірусною інфекцією в Чернівецькій області зросла до 15 осіб.

Зараз в Україні підтверджено 26 випадків захворювання COVID-19: в Чернівецькій області - п'ятнадцять, в Житомирській - два, в Київській області - два, в Києві - три, в Донецькій області - один, в Дніпропетровській області - два, в Івано-Франківській - один. Три з цих випадків - летальні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: