У Лондоні через коронавірус закриють деякі станції метро

Читать на русском
До 40 станцій в мережі лондонського метро повинні бути закриті, через те, що місто намагається зменшити вплив спалаху коронавірусу.

До 40 станцій в мережі лондонського метро повинні бути закриті, через те, що місто намагається зменшити вплив спалаху коронавірусу.

Як пише ВВС, часткове закриття станцій почалося в четвер вранці. Крім того, не буде нічних рейсів метро і кількість автобусних маршрутів також буде зменшено.

Коронавірус у світі: як змінилася робота органів влади та міжнародних організаційЧерез пандемію коронавірусу органи влади в різних країнах і міжнародні організації теж змушені йти на карантин.

Рішення було оголошено після того, як прем'єр-міністр Борис Джонсон сказав, що вірус поширюється в Лондоні швидше, ніж в інших частинах Великої Британії.

Останні дані уряду показують, що в Лондоні було підтверджено понад 900 випадків коронавірусу, а в місті померли 34 людини.

Починаючи з п'ятниці лінія Ватерлоо і Сіті буде повністю закрита, і з понеділка поступово скорочуватимуть рух на інших лініях.

Лондонський метрополітен складається з 11 ліній і 270 станцій, щодня ним користуються 5 мільйонів осіб.

Нанагадаємо, мер Києва Віталій Кличко спростував інформацію про плани частково відновити роботу метро у столиці до завершення карантину.

Скасування руху метрополітену до 3 квітня Кличко називає вимушеними заходами для запобігання поширенню коронавірусу.

Метро в Києві закрили з 2, за його маршрутами запустили наземний транспорт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: