Зведення ООС: 11 обстрілів, один поранений

Читать на русском
За добу бойовики на Донбасі 11 раз порушили режим тиші. В результаті атак був поранений один боєць ООС, втрат немає.

З початку доби, 19 березня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомив пресцентр ООС в Facebook увечері 19 березня.

У повідомленні сказано, що окупанти обстріляли українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів (калібру 120 мм і 82 мм), гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 березняСитуація на сході країни станом на 19 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За даними штабу, п'ять обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: двічі біля Красногорівки, двічі поруч з Лебединським і раз - поблизу Павлополя.

Ще шість вогневих атак було в напрямку відповідальності групи «Північ» - неподалік Новотошківського, поруч з Кримським і Новолуганським.

В результаті ворожих атак був поранений один бієць ВСУ. Йому надали необхідну медичну допомогу. Втрат сили ООС не понесли.

Нагадаємо, 18 березня збройні формування РФ 15 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів три військовослужбовці Об'єднаних сил отримали бойове ураження.

Також повідомлялося, що бійцям ООС на Донбасі передали 16 тисяч медичних масок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: