Бойовики закривають пропуск людей через лінію розмежування до «ДНР»

Читать на русском
Бойовики ДНР з 21 березня закриють пропуск громадян через пункти прикордонного та митного контролю на лінії розмежування для недопущення поширення коронавіруса.
Ілюстративне фото.

Бойовики «ДНР» з 00:00 годині 21 березня 2020 року вирішили повністю закрити пропуск громадян через пункти прикордонного та митного контролю на лінії розмежування для недопущення поширення коронавіруса.

По це пише інформресурс бойовиків з посиланням на так званого очільника «ДНР» Дениса Пушиліна.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

За його словами, у жителів окупованих регіонів, які наразі перебувають на підконтрольній Україні території, ще є час повернутися додому.

Він також додав, що бойовики вживатимуть всіх необхідних заходів, щоб ті, хто повернеться, перебували під наглядом лікарів.

Пушилін заявляє, що на окупованій території Донецької області наразі не зареєстровано жодного випадку захворювання COVID-19.

Раніше уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова заявила, що на території окупованого Донбасу за минулий тиждень близько 600 місцевих жителів звернулися до лікарів із симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції, у 91 людини – підозра на пневмонію, а тестів на коронавірус там немає.

Нагадаємо, в Україні на 18 березня офіційно зареєстровано 16 позитивних результатів на Covid-19.

У країні запроваджено карантин до 3 квітня. У містах закрили всі заклади, крім маркетів і аптек.

Кордон для іноземців закрито, міжміське автобусне й залізничне сполучення призупинено.

Із 16 березня контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» закрили на два тижні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: