У Таїланді розробили новий експрес-тест на виявлення коронавірусу

Читать на русском
Тест на коронавірус. Тайські вчені з Інституту науки і технологій Відьясірімедхі розробили експрес-тест, який може виявити в організмі людини коронавірус за 30-45 хвилин.

Тайські вчені з Інституту науки і технологій Відьясірімедхі розробили експрес-тест, який може виявити в організмі людини коронавірус за 30-45 хвилин.

Як зазначається, клінічні випробування цього експрес-тесту планується почати в наступному місяці. Цей тест може надати результат за 30-45 хвилин. Для запланованих випробувань готуються виробляти до 4 тис. експрес-тестів щодня, пише Bangkok Post.

Карантин в Україні: яких заходів безпеки вжила місцева владаВ Україні запроваджено карантин через коронавірус. Розбираємося, яких заходів безпеки вжила місцева влада.

Вартість кожного з них складе приблизно 475 батів (15 доларів).

Раніше в Китаї заявили про наявність восьми вакцин проти коронавірусу.

Нагадаємо, у світі зареєстрували більше 198 тис. випадків зараження коронавірусом, вилікувались 81 947 осіб.

Згідно з даними карти поширення коронавірусу від Центру системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса, померли від спричинених вірусом ускладнень 7 948 осіб.

В Україні зафіксовано 14 випадків захворювання новим типом коронавірусу, 2 летальні.

Щоб попередити поширення хвороби, Кабінет міністрів ухвалив рішення з 12 березня до 3 квітня оголосити карантин у всій країні. «Слово і Діло» розібралося, яких запобіжних заходів, у свою чергу, вжила місцева влада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: