В Італії за добу від коронавірусу померли майже 500 людей

Читать на русском
В Італії за добу від коронавірусної інфекціі померли 475 людей. Всього в країні зафіксовано 2648 нових випадків інфікування, загальна кількість хворих досягла 28 710 осіб.

В Італії за добу від коронавірусної інфекціі померли 475 людей.

Про це в середу, 18 березня, пише італійське видання Il Sole24 Ore.

Всього в країні зафіксовано 2648 нових випадків інфікування, загальна кількість хворих досягла 28 710 осіб. Найважча ситуація в регіоні Ломбардія, де кількість заражених перевищила 17,5 тис. осіб.

Раніше в середу служби охорони здоров'я Італії повідомили, що понад 99% людей, які померли від коронавірусу в Італії, мали й інші проблеми зі здоров'ям, що викликали ускладнення.

17 березня голова Служби цивільної оборони Італії Анджело Борреллі заявив про зниження смертності від коронавірусної інфекції в Італії. В цей день від захворювання загинули 345 осіб, 16 березня - 349 заражених, а 15 березня - 368.

Нагадаємо, уряд Італії ухвалив рішення залучити до роботи 10 тисяч студентів-медиків, щоб допомогти медичним службам впоратися з пандемією в країні. Влада дозволить студентам останнього курсу вийти на роботу на 8-9 місяців раніше терміну і без здачі випускних іспитів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: