Трамп припустив терміни закінчення пандемії коронавірусу в США

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп висловив надію на те, що спалах захворювання, яке викликається новим коронавірусом, закінчиться в його країні в липні-серпні.

Президент США Дональд Трамп висловив надію на те, що спалах захворювання, яке викликається новим коронавірусом, закінчиться в його країні в липні-серпні.

Про це він заявив у понеділок, 16 березня, на брифінгу з журналістами в Білому домі.

«Якщо ми будемо дійсно наполегливо і добре працювати в частині не тільки скорочення кількості смертей, але і в інших напрямках, люди кажуть про липень. Я думаю, це буде такий період часу, це до цього часу розсмокчеться ... Подивимося, але я думаю, липень-серпень. А може, і довше», - підкреслив американський лідер.

Трамп додав, що запровадження загальнонаціонального карантину в країні не планується, проте на уей момент вирішується ситуація в окремих районах з неблагополучною обстановкою через випадки зараження коронавірусом. Він також додав, що громадяни повинні утриматися від походів у громадські місця і обмежити свої пересування територією країни.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп оголосив про запровадження загальнонаціонального режиму надзвичайної ситуації через поширення коронавірусу в країні.

Раніше президент США Дональд Трамп заявив про намір скасувати всі подорожі з Європи в США строком на 30 днів. Обмеження не торкнеться повідомлення з Великобританією.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: