Влада Львова пропонує посилити карантин

Читать на русском
Львівська облдержадміністрація рекомендує розширити карантинні заходи, обмеживши збори людей в групах до 10 осіб.

Львівська облдержадміністрація рекомендує розширити карантинні заходи, обмеживши збори людей в групах до 10 осіб.

Таку рекомендацію затвердили у межах позачергового засідання обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького, передає прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, у межах комісії рекомендували обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим.

Серед інших рекомендацій:

  • обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб,
  • обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів),
  • пересування населення на адміністративних територіях, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Також визначили перелік закладів охорони здоров’я для надання медичної допомоги пацієнтам з ознаками гострих респіраторних захворювань, що впродовж 14 днів перебували в країнах, де зареєстровано циркуляцію вірусу COVID-2019 госпітальних баз першої та другої лінії та резервні.

Раніше міська влада Львова ухвалила рішення з понеділка, 16 березня, закрити всі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек і заправок в рамках заходів протидії поширенню коронавірусу.

Також влада Одеси ухвалила рішення про закриття закладів громадського харчування і непродуктових магазинів через коронавірус.

Столична влада також посилює обмежувальні заходи через загрозу коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: