Ще два міста вирішили посилити карантин

Читать на русском
Івано-Франківськ та Тернопіль посилюють карантинні заходи, через що будуть закриті всі ТРЦ, магазини, а також заклади громадського харчування.

Івано-Франківськ посилює карантинні заходи, через що будуть закриті всі ТРЦ, магазини, а також заклади громадського харчування. Таке ж рішення мають намір ухвалити й у Тернополі.

Так у понеділок, 16 березня, Івано-Франківська міська рада ухвалила рішення про посилення карантину через поширення коронавірусу. Усі заклади громадського харчування, торговельно-розважальних центрів та магазинів, крім продуктових магазинів і аптек будуть закриті. Також тимчасово буде призупинено роботу Центрів надання адміністративних послуг та філії департаменту соціальної політики.

«Ми рекомендуємо перейти на дистанційну форму роботи. Залишаються тільки служби, які забезпечують життєдіяльність міста. Зупинити роботу установ всіх, крім продуктових магазинів, аптек і заправок. Власникам ринків та громадського транспорту - проводити дезінфекцію постійно», - повідомив мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Також 16 березня в Тернопільській міськраді має відбутися засідання оперативного штабу з протидії коронавіруса, де повинні будуть дані рекомендації про повне закриття ТЦ, ринків, спортивних і музичних шкіл та закладів громадського харчування. Засідання міськради, де будуть затверджені відповідні заходи, призначено на 17 березня.

Раніше міська влада Львова ухвалила рішення з понеділка, 16 березня, закрити всі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек і заправок в рамках заходів протидії поширенню коронавірусу.

Також влада Одеси ухвалила рішення про закриття закладів громадського харчування і непродуктових магазинів через коронавірус.

У Києві та Запоріжжі обмежувальні заходи через загрозу коронавірусу також були посилені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: