Ситуація на КПВВ: у чергах 200 автомобілів

Читать на русском
Зранку в понеділок, 10 березня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах нарахували 200 автомобілів.

Зранку в понеділок, 10 березня, на контрольних пунктах в'їзду-виїзду в районі проведення ООС у чергах нарахували 200 автомобілів.

«Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд перебувала така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 25/30; «Мар’їнка» – 0/50; «Новотроїцьке» – 25/40; «Гнутове» – 20/10», – повідомили в пресслужбі Держприкордонслужби.

На КПВВ Донбасу розпочались перевірки на коронавірусНа Донбасі були посилені заходи щодо недопущення занесення в країну небезпечного коронавірусу COVID-19. З цією метою розпочалося вимірювання температури громадян на КПВВ на лінії розмежування.

Також у пресслужбі додали, що 9 березня в КПВВ «Станиця Луганська» та «Мар’їнка» прикордонники спільно з працівниками ДФС припинили спроби перемістити з порушеннями через лінію розмежування квадрокоптер, радіостанції та газоаналізатор на загальну суму майже 125 тисяч гривень. Товари вилучено працівниками ДФС для оформлення справ про адміністративні правопорушення.

Крім того, у КПВВ «Новотроїцьке» громадянка України за гроші намагалась «домовитися» щодо безперешкодного перетину лінії розмежування. На таку пропозицію особа отримала категоричну відмову. Правопорушницю передано до територіального підрозділу Національної поліції для ухвалення відповідного правового рішення.

Минулої доби інтенсивність пасажиро-транспортного потоку збільшилась. Загалом через КПВВ прослідувало 22,6 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів.

Усі КПВВ на лінії розмежування функціонують за весняним графіком, пропускні операції здійснюються з 07:00 до 18:30.

Нагадаємо, 9 березня збройні формування Російської Федерації 10 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник отримав бойове ураження.

З початком цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. За поточну добу втрат немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: