Ще у двох країнах зафіксували перші випадки коронавірусу

Читать на русском
Перші випадки зараження коронавірусом підтвердили Венесуела і Ефіопія. В Ефіопії коронавірус зафіксували у 48-річного японця, який прибув з Буркіна-Фасо, на початку березня.

Перші випадки зараження коронавірусом підтвердили Венесуела і Ефіопія.

Про це повідомляє AFP.

Що ви знаєте про коронавірус – тестПеревірте свої знання за допомогою тесту про новий вірус із Китаю, як вберегти себе і близьких від зараження, коли будуть вакцини і для чого потрібен карантин.

Наголошується, що в Ефіопії коронавірус зафіксували у 48-річного японця, який прибув з Буркіна-Фасо, на початку березня.

У заяві Міністерства охорони здоров'я країни говориться, що хворий знаходиться під контролем, його стан стабільний. Тих, хто був у контакті з цією людиною, відстежують і ізолюють.

Ефіопія стала п'ятнадцятою африканською країною з підтвердженим випадком поширення коронавіруса.

Також віце-президент Венесуели Делси Родрігес повідомила про двох перших випадках інфікування коронавірусом на території країни.

Обидва людини, інфіковані коронавірусом є громадянами Венесуели і проживають в штаті Міранда. Мова йде про 41-річній жінці, яка перебувала в Сполучених Штатах, Італії та Іспанії, і 52-річному чоловікові, який подорожував в Іспанію. Зараз вони знаходяться в карантині.

Нагадаємо, ВООЗ назвала епіцентр пандемії коронавируса.

Також стало відомо, що в Італії від коронавируса померла громадянка України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: