Що ви знаєте про коронавірус – тест

Читать на русском
Перевірте свої знання за допомогою тесту про новий вірус із Китаю, як вберегти себе і близьких від зараження, коли будуть вакцини і для чого потрібен карантин.
Слово і Діло

ВООЗ оголосила пандемію китайського коронавірусу, а Україна слідом за іншими країнами запровадила карантин у навчальних закладах. Безтурботне ставлення до нового, ще не вивченого як слід науковцями вірусу та нехтування простими правилами безпеки може коштувати життя багатьом людям. До того ж, ідеться не тільки про загрозу здоров'ю та життю мільйонів людей, але й про тяжкі економічні наслідки пандемії.

Чи добре ви знаєте, наскільки цей вірус небезпечний? Як вберегтися від зараження? Для чого запроваджують карантин, скасовують сеанси в кіно, вистави в театрах, футбольні матчі та закривають розважальні центри? Чому небажано торкатися обличчя та відвідувати свою бабусю? Коли винайдуть вакцину та коли це все скінчиться?

Спробуйте перевірити, чи знаєте ви відповіді на ці питання, за допомогою нашого тесту. Ми створили його з турботою про вас і ваших близьких, щоб нагадати дієві запобіжні заходи для профілактики та розвінчати міфи довкола цього небезпечного захворювання.

Раніше «Слово і Діло» писало, як намагаються зупинити коронавірус у різних країнах світу.

Також ми повідомляли, які обмеження через коронавірус почали діяти в Україні з 12 березня до 3 квітня 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: