З'явилися подробиці про підтверджений випадок коронавірусу на Житомирщині

Читать на русском
Мешканка Радомишля Житомирської області, у якої діагностували коронавірус, знаходиться в стані середньої тяжкості і має двостороннє запалення легенів.

Мешканка Радомишля Житомирської області, у якої діагностували коронавірус, знаходиться в стані середньої тяжкості і має двостороннє запалення легенів.

Про це повідомив начальник Управління охорони здоров'я Житомирської ОДА Микола Суслик, передає Укрінформ.

За його словами, жінка повернулася 1 березня з Польщі до Львова, а потім до Радомишля Житомирської області. Перші симптоми захворювання у неї з'явилися 3 березня.

Після проведення ретельного обстеження у жінки підтвердився коронавірус.

Зараз жінка в інфекційному відділенні Радомишльської районної лікарні. Зазначається, що всі лікарі, які з нею контактували, ізольовані.

За даними Житомирської ОДА, у родичів пацієнтки поки симптомів коронавірусної інфекції не виявлено, вони на обсервації у себе вдома.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівцівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

Раніше в Україні був зафіксований перший випадок коронавірусу COVID-19 - у чоловіка у Чернівцях, наразі його стан задовільний.

Також нагадаємо, Кабмін впровадив карантин в Україні через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: