На коронавірус перевіряють трьох пасажирів рейсу Мілан-Київ

Читать на русском
МОЗ отримало список усіх пасажирів, які були на борту літака з Мілану, на якому потенційно були хворі люди.

МОЗ отримало список усіх пасажирів, які були на борту літака з Мілану, на якому потенційно були хворі люди.

Про це заявив головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко під час прямого ефіру Право на владу.

За його словами, кожному пасажиру буде надано інструкцію щодо самоізоляції, направлення найшвидшим часом пройти тест на COVID-19. В разі необхідності всі будуть ізольовані та пройдуть лікування відповідно до встановленого протоколу.

«Бортпровідники та епідеміологи спрацювали професійно. Ми вже доставили трьох пасажирів в лікарню, зараз їм роблять діагностичне дослідження на предмет коронавірусної інфекції. Якщо діагноз буде підтверджено, продовжаться злагоджені дії епідеміологічної, медичної служб, поліції», - сказав Ляшко.

Нагадаємо, у Радомишлі Житомирської області, де зараження коронавірусом підтвердили у 71-річної пенсіонерки, починаючи з п'ятниці, 13 березня, оголосили надзвичайну ситуацію природного характеру об'єктового рівня.

В Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівцівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

Раніше в Україні був зафіксований перший випадок коронавірусу COVID-19 - у чоловіка у Чернівцях, наразі його стан задовільний.

Також нагадаємо, Кабмін впровадив карантин в Україні через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: