Прем'єр Канади самоізолювався через загрозу коронавірусу

Читать на русском
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо схвалив рішення про самоізоляцію та домашній режим роботи через появу у його дружини Софі симптомів грипу.

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо схвалив рішення про самоізоляцію та домашній режим роботи через появу у його дружини Софі симптомів грипу.

Про це в четвер, 12 березня, повідомили в канцелярії голови канадського уряду, передає ТАСС.

Коронавірус у світі: які країни припиняють пасажирське сполученняЧерез поширення коронавірусу в світі країни почали не тільки запроваджувати карантин, а й обмежувати пасажирське авіасполучення.

«У дружини прем'єр-міністра Софі Грегуар-Трюдо, котра повернулася з Лондону, почали проявлятися симптоми грипу, в тому числі у неї був невеликий жар був пізно ввечері», - йдеться в заяві.

Вона пройшла тест на наявність коронавірусу в її організмі, результати будуть відомі найближчим часом. Зараз жінка поміщена на домашній карантин.

«Доктор порадив прем'єр-міністру продовжувати свою щоденну діяльність, так як у нього немає ніяких симптомів захворювання. Однак в якості запобіжного заходу прем'єр-міністр вважає за краще режим самоізоляції і працюватиме з дому до отримання результатів тесту Софі», - заявили в канцелярії.

У зв'язку зі сформованою ситуацією Трюдо вже скасував низку зустрічей, а частина з них проведе в режимі телефонної розмови.

У Канаді перший випадок зараження новим коронавірусом стався 25 січня. На цей момент захворювання пневмонією нового типу виявлено у 103 осіб, один хворий помер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: