У МОЗ розповіли про стан третього інфікованого Covid-19

Читать на русском
Другий житель Чернівецької області, інфікований COVID-19, чия дружина раніше повернулася з Італії, зараз знаходиться в стабільному стані.

Другий житель Чернівецької області, інфікований COVID-19, чия дружина раніше повернулася з Італії, зараз знаходиться в стабільному стані.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я України.

«Чоловікові з Чернівецької області 64 роки, зараз його стан стабільний. Його дружина, яка повернулася з Італії протягом останніх 14 днів, була єдиною особою, з якою інфікований пацієнт тісно контактував», - йдеться в повідомленні відомства.

Зазначається, що приїжджа додому з Італії жінка почувається добре, у неї немає ознак гострих вірусних захворювань, їй проводять лабораторні тести і дослідження.

Як повідомлялося, жителька Радомишля Житомирської області, у якої діагностували коронавірус, знаходиться в стані середньої тяжкості і має двостороннє запалення легенів.

Нагадаємо, в Україні зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції - у жінки пенсійного віку з Житомирської області та чоловіка з Чернівцівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

Раніше в Україні був зафіксований перший випадок коронавірусу COVID-19 - у чоловіка у Чернівцях, наразі його стан задовільний.

Також нагадаємо, Кабмін впровадив карантин в Україні через коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: