ЗМІ повідомили про першу смерть унаслідок коронавірусу в Бельгії

Читать на русском
У Бельгії зафіксували перший летальний результат від зараження вірусом SARS-CoV-2, що спричиняє пневмонію COVID-2019.

У Бельгії зафіксували перший летальний результат від зараження вірусом SARS-CoV-2, що спричиняє пневмонію COVID-2019.

Про це в середу, 11 березня, повідомляє бельгійська газета La Libre з посиланням на міністра охорони здоров'я країни Меггі де Блок.

Як намагаються зупинити коронавірус у різних країнах світуІталія поширила карантин на всю країну, Чехія штрафує порушників правил безпеки, Ізраїль вдається до самоізоляції.

«Меггі де Блок повідомила в середу, що перший випадок смерті внаслідок коронавірусу зафіксований у Бельгії. Йдеться про 90-річного пацієнта», – сказано в повідомленні.

За даними на 10 березня, у Бельгії зафіксовано 267 випадків зараження COVID-19.

Нагадаємо, заступниця міністра охорони здоров’я та член парламенту Великої Британії Надін Дорріс повідомила, що тест на наявність у неї китайського коронавірусу COVID-2019 виявився позитивним.

Раніше у міністра культури Франції виявили коронавірус.

Нагадаємо, у світі зафіксували понад 116 тисяч випадків захворювання на коронавірус. Померли понад 4 тис. осіб. Найбільшу кількість смертей зареєстровано в китайській провінції Хубей, Італії та Ірані.

При цьому одужали понад 47 тис. осіб. Країни, в яких зафіксовані випадки захворювання, вживають запобіжних заходів, і Україна – не виняток. Детальніше – у матеріалі «Слово і Діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: