У штаб-квартирі ООН запровадили обмеження через коронавірус

Читать на русском
10 березня штаб-квартира ООН у Нью-Йорку (США) була закрита для загальних відвідувачів, а також скасовані всі екскурсійні тури.

ООН запровадила обмежувальні заходи через поширення коронавірусу в світі.

Про це повідомив прессекретар постійного представництва України при ООН Олег Ніколенко в Facebook.

Як намагаються зупинити коронавірус у різних країнах світуІталія поширила карантин на всю країну, Чехія штрафує порушників правил безпеки, Ізраїль вдається до самоізоляції.

10 березня штаб-квартира ООН у Нью-Йорку (США) була закрита для загальних відвідувачів, а також скасовані всі екскурсійні тури. В офісах секретаріату ООН працюватиме лише критичний персонал. Для решти персоналу запроваджена вахтова форма - 2 дні на роботі, 3 дні дистанційно.

Також представники 9 країн, де зафіксовані суттєві спалахи коронавірусу - Китай, Південна Корея, Франція, Німеччина, Італія, Індія, Непал, Таїланд і Камбоджа, повинні відкласти на три місяці ротацію своїх військових і поліцейських контингентів в операції ООН.

Крім цього, будуть мінімізовані широкоформатні засідання, а постійним представництвам рекомендують брати участь у щоденних засіданнях ООН в скороченому складі. При цьому на цю мить не планується повне закриття будівель Організації.

Нагадаємо, Ізраїль змінює правила в'їзду через коронавірус.

Також відзначимо, в Ірані близько 40 осіб померли, рятуючись від коронавірусу алкоголем.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: