Ізраїль змінює правила в'їзду через коронавірус

Читать на русском
Влада Ізраїлю ухвалила рішення про те, що з 12 березня іноземні громадяни, котрі прибудуть до країни, зобов'язані дотримуватися двотижневого карантину.

Влада Ізраїлю ухвалила рішення про те, що з 12 березня іноземні громадяни, котрі прибудуть до країни, зобов'язані дотримуватися двотижневого карантину.

Про це у вівторок, 10 березня, заявив прем'єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху, пише Reuters.

«Це важке рішення. Але це важливо для охорони громадського здоров'я, і ​​практика охорони здоров'я на першому місці», - сказав він.

Рішення набуває чинності негайно для ізраїльтян, які повертаються до країни, і діятиме до 23 березня. З четверга всі іноземці, які бажають в'їхати в країну, повинні будуть довести, що у них є кошти для самостійного карантину.

Ізраїльські ЗМІ повідомили, що вжиті заходи будуть означати карантин для 300 тисяч громадян в країні з населенням близько 9 мільйонів осіб. Також іноземці, які прибувають до Ізраїлю після 12 березня, повинні мінімум за п'ять робочих днів до перетину кордону повідомити ізраїльське посольство в країні виїзду про адресу проходження карантину та отримати у відповідь листа, який стане пропуском на кордоні.

До теперішнього моменту в Ізраїлі зафіксовано 58 випадків інфікування новим коронавірусом, летальних випадків поки що немає.

Нагадаємо, МЗС рекомендує українцям утриматися від поїздок до Ізраїлю через спалах коронавируса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: