Зеленський передбачив появу в Росії нового президента

Читать на русском
Зеленський також вважає, що ера політичного аутсайдера у світі тільки починається, і його модель виборчої кампанії може досягти успіху в іншій країні.

У Росії з'явиться новий президент, і такий кінець чекає всі тоталітарні режими.

Про це сказав президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю британському виданню The Guardian, оприлюдненому в суботу, 7 березня.

«Звичайно, там (в Росії - ред.) з'явиться новий президент. Звичайно, це відбудеться. Який це буде президент, я не знаю... Але ми бачимо, що всі тоталітарні режими закінчують однаково», - сказав Зеленський.

Один великий Зеленський, занадто великий. Колонка Леоніда ШвецяВолодимир Зеленський як свій головний виборець розлютився на себе як президента, і як президент на ці емоції зреагував і усунув ті причини.

На зауваження, що Володимир Путін ніколи не поступиться владою в Росії людині, схожій на Зеленського і питання, чи очікує він криваву революцію в цій країні, український лідер сказав: «Я не хочу, щоб люди вмирали де-небудь. Але ми маємо розуміти, що якщо ви продовжите затягувати пружину, в певний момент вона зламається».

Зеленський також вважає, що ера політичного аутсайдера у світі тільки починається, і його модель виборчої кампанії може досягти успіху в іншій країні.

«Я впевнений, що це можливо, особливо коли люди втомилися, коли вони бігають, як білки в колесі, і ці давні політики з великими фінансовими ресурсами. У цих місцях, де люди шукають ковток свіжого повітря, це має спрацювати», - вважає президент України.

Нагадаємо, Зеленський потрапив на обкладинку The Guardian.

Також відзначимо, Зеленський пояснив причини перестановки в Кабміні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: