У список на обмін полоненими включили 86 кримських татар - Денисова

Читать на русском
Уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що Україна включила у список майбутнього обміну полоненими 86 незаконно ув’язнених кримських татар.

Уповноважена Верховної ради з прав людини Людмила Денісова повідомила, що Україна включила у список майбутнього обміну полоненими 86 незаконно ув’язнених кримських татар.

За її словами, у списку значаться кримські татари, які знаходяться на різних стадіях карного переслідування.

Зеленський про обмін полоненими: Україна подала список з понад 200 прізвищУкраїнська сторона в Мінську передала список з понад 200 прізвищ для майбутнього взаємного звільнення утримуваних осіб.

«У ньому 86 кримських татар, у тому числі й ті, хто знаходиться на різних стадіях карного переслідування: або щойно засуджені та ті, які відбувають покарання, або ж громадяни, які відбули покарання і перебувають в обмежувальних умовах», - повідомила Денісова. «Укрінформу».

Раніше президент України Володимир Зеленський розповів, що українська сторона в Мінську передала список з понад 200 прізвищ для майбутнього взаємного звільнення утримуваних осіб.

Раніше повідомлялося, що Україна планує повернути в рамках наступного обміну полоненими з ОРДЛО майже 200 полонених.

Нагадаємо, голова Офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся із заступником керівника Адміністрації російського президента Дмитром Козаком і обговорив наступний обмін полоненими.

Також бойовики повідомили, що обмін полоненими на Донбасі до кінця березня провести не вдасться нібито через позицію Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: