Окупанти Криму відреагували на заяву Шмигаля

Читать на русском
Окупанти Криму не радять місцевим жителям півострова покладатися на постачання води з України в розрахунку економічних і стратегічних перспектив.
Володимир Бобков

Окупанти Криму не радять місцевим жителям півострова покладатися на постачання води з України в розрахунку економічних і стратегічних перспектив.

Про це заявив так званий «віцеспікер кримського парламенту» Володимир Бобков, передає Інтерфакс.

«Не варто нам у розрахунку економічних і стратегічних перспектив півострова сподіватися на постачання води з України, тим більше з огляду на застереження українського прем'єра-міністра про постачання води до Криму як територію України. Поки що у мене є абсолютна впевненість, що далі певних точкових заяв справа не піде», - сказав Бобков.

Бобков також додав, що вітає «зміну тональності офіційних осіб, яка поступово змінюється у бік потепління та нормалізації відносин з Кримом».

Нагадаємо, під час ефіру на 1+1 прем'єр-міністр України Денис Шмигаль запевнив, що Україна буде поставляти воду до окупованого Криму.

«Ми не збираємося не подавати воду українцям», - заявив голова Кабміну ввечері 5 березня.

Пізніше прем'єр відмовився від своїх слів щодо постачання води на півострів.

Відзначимо, в представництві президента України в АР Крим вважають, що новопризначений прем'єр-міністр Денис Шмигаль поки що не обізнаний в ситуації з подачею води на півострів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: