Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У четвер, 5 березня, Верховна рада продовжить розглядати поправки до другого читання законопроекту №2178-10 про ринок землі.

У четвер, 5 березня, Верховна рада продовжить розглядати поправки до другого читання законопроекту №2178-10 про ринок землі.

Онлайн-трансляцію пленарного засідання буде вести «Слово і Діло».

Утреннее заседание Верховной Рады, 05.03.2020. Онлайн-трансляция112 Украина

Також сьогодні Верховна рада збереться на позачергове засідання, де розгляне питання про висловлення недовіри гепрокурору Руслану Рябошапці.

Воно розпочнеться о 18:30.

Раніше комітет з питань правоохоронної діяльності рекомендував розглянути на пленарному засіданні ВР проект постанови про висловлювання недовіри генеральному прокурору України Руслану Рябошапці.

Також стало відомо, що народний депутат Сергій Іонушас претендує на посаду нового генерального прокурора замість Руслана Рябошапки.

Нагадаємо, вчора Рада відправила у відставку Кабмін Гончарука, та затвердила новий склад уряду.

Обличчя нового Кабміну: хто увійшов до складу уряду ШмигаляСвої посади зберегли Аваков, Федоров, Малюська і Криклій. Ще чотири крісла міністрів поки залишаються вакантними.

Новоназначений прем'єр-міністр України Денис Шмигаль представив у Верховній раді склад нового Кабінету міністрів.

«Слово і Діло» пропонує подивитись, які нові обличчя з’явились в уряді Шмигаля, хто з міністрів Гончарука зберіг свої посади, а які міністерські крісла поки залишаються вакантними.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: