США привітали Шмигаля з призначенням на посаду прем'єра

Читать на русском
Посольство Сполучених Штатів в Україні привітало новопризначеного прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з призначенням на посаду.

Посольство Сполучених Штатів в Україні привітало новопризначеного прем'єр-міністра Дениса Шмигаля з призначенням на посаду.

Про це йдеться в повідомленні диппредставництва в Twitter у четвер, 5 березня.

Обличчя нового Кабміну: хто увійшов до складу уряду ШмигаляСвої посади зберегли Аваков, Федоров, Малюська і Криклій. Ще чотири крісла міністрів поки залишаються вакантними.

Також у представництві додали, що сподіваються на тісну співпрацю з ним та його колегами по Кабінету міністрів. Крім того, в посольстві Сполучених Штатів подякували колишньому прем'єру Олексію Гончаруку за продуктивну співпрацю протягом останніх 6 місяців.

«Ми вітаємо прем'єр-міністра Шмигаля з призначенням на цю посаду і сподіваємося на тісну співпрацю з ним і його колегами по Кабінету міністрів. Ми дякуємо Олексію Гончаруку і його команді за продуктивну співпрацю протягом останніх 6 місяців для підтримки партнерства Україна-США», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в середу, 4 березня, Верховна рада на позачерговому засіданні призначила Дениса Шмигаля прем'єр-міністром України. В уряді Олексія Гончарука Шмигаль обіймав посаду віцепрем'єр-міністра - міністра розвитку громад і територій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: