Трамп звернувся до виробників вакцин через коронавірус

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп звернувся до керівників найбільших американських фармацевтичних компаній з проханням прискорити розробку вакцини проти COVID-19.

Президент США Дональд Трамп звернувся до керівників найбільших американських фармацевтичних компаній з проханням прискорити розробку вакцини проти COVID-19.

«Ми активно просуваємо прискорений процес розробки вакцини... Я зустрічався з найбільшими фармацевтичними компаніями – Pfizer, Johnson & Johnson та іншими компаніями. Безліч хороших речей відбувається, і це відбувається дуже швидко. Я сказав: «Зробіть мені послугу. Прискорте це» – і вони зроблять це. Вони працюють дуже наполегливо і швидко. Ми максимально швидко просуваємося до розробки терапії... Це допоможе людям швидше відновитися і знизити тяжкість захворювання», - цитує президента «Голос Америки».

Коронавірус у Китаї: що потрібно знати про хворобуКоронавірус у Китаї. Усе, що потрібно знати про хворобу – симптоми, профілактика та шляхи зараження.

Нагадаємо, за останню добу в світі було зареєстровано тисяча дев'ятсот двадцять два нові випадки зараження коронавірусом нового типу.

За даними ВООЗ, кількість хворих у світі більше 90 тис. Підтверджених випадків. У КНР число померлих склало 2946 чоловік, в світі - 166.

3 березня в Україні вперше зафіксували коронавірус.

Захворів житель Чернівців, який повернувся до України з Італії наприкінці лютого. Зараз він знаходиться в інфекційному відділенні. Пацієнт не контактує з іншими людьми.

За даними медиків, його стан задовільний, ознак пневмонії немає, проте спостерігається лихоманка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: