Кабмін офіційно затвердив голову Держетнополітики

Читать на русском
На сайті Кабміну з'явилося розпорядження, в якому сказано, що головою Держслужби з етнополітики призначено Олену Богдан.

Уряд призначив головою Державної служби України з етнополітики та свободи совісті Олену Богдан.

Про це йдеться в розпорядженні № 171, оприлюдненому на сайті Кабміну. Як повідомляється в документі, Богдан призначена на цю посаду на п'ять років з випробувальним терміном три місяці.

Як відомо, Держслужбу з етнополітики уряд відновив у червні 2019 року.

Кабмін визначився з головою Держагентства розвитку туризмуКонкурс на посаду голови Державного агентства розвитку туризму виграла Мар'яна Олеськів, повідомив Володимир Бородянський.

Конкурс на посаду голови Держетнополітики проводився двічі. Перший був оголошений у вересні 2019 року, він закінчився безрезультатно. У другому конкурсі кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології Києво-Могилянської академії Олена Богдан зайняла тільки третє місце.

Після конкурсу міністр культури і спорту Володимир Бородянський провів співбесіду з усіма трьома кандидатами і заявив, що саме Олену Богдан рекомендуватиме Кабміну призначити головою відомства.

Нагадаємо, раніше уряд призначив керівників чотирьох профільних інститутів, які підпорядковуються Міністерству культури, молоді і спорту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: