Стало відоме ім'я загиблого на Донбасі українського військового

Читать на русском
У неділю, 1 березня, в результаті обстрілів бойовиків на Донбасі загинув сержант 46-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Сергій Руських.

У неділю, 1 березня, в результаті обстрілів бойовиків на Донбасі загинув сержант 46-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Сергій Руських.

Про це повідомляє пресслужба 46-ї окремої десантно-штурмової бригади у Facebook:

Динаміка обстрілів: 253 порушення режиму припинення вогню в січніУ зоні проведення ООС у січні було зафіксовано 253 обстріли. Загинули 12 українських військових, 38 були поранені.

«Військовослужбовці 46 окремої десантно-штурмової бригади висловлюють щирі співчуття родині та близьким Героя. Вічна слава полеглому бійцеві».

Відомо, що Сергій Руських народився 31 січня 1979 року у Маріуполі. Він служив на Донбасіз 2018 року.

Нагадаємо, у пресцентрі операції Об'єднаних сил повідомили, що в результаті обстрілів бойовиків загинув один та постраждали 7 українських військовослужбовців.

Противник обстріляв українські позиції із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Нагадаємо, вчора керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся з заступником керівника Адміністрації російського президента Дмитром Козаком та обговорив наступний обмін полоненими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: