Бойовики обстріляли Красногорівку, є поранені

Читать на русском
Бойовики на Донбасі в черговий раз пішли на загострення ситуації, в результаті обстрілу Красногорівки поранено мирного жителя.

Бойовики на Донбасі обстріляли Красногорівку під окупованим Донецьком. Як повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook, поранено мирного жителя.

«Противник вів вогонь на ураження по будинках мирних жителів із застосуванням мінометів калібру 120 мм, прекрасно розуміючи, що обстріли представляють загрозу життю і здоров'ю цивільного населення. Внаслідок розриву міни біля будинку вибуховою хвилею вибито віконне скло, осколками якого було поранено одного мешканця. Жителю оперативно надали медичну допомогу», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що українські бійці відкрили у відповідь вогонь, втрати противника уточнюються.

Нагадаємо, 1 березня збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Через ворожі обстріли один український захисник загинув, п’ять військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення та ще два чоловіка отримали бойове ураження.

Раніше стало відомо, що протягом 2014-2016 років під час боїв у зоні АТО на Донбасі були пошкоджені 1278 одиниць і знищена 201 одиниця ракетно-артилерійського озброєння ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: