Зведення ООС: п'ять обстрілів, є загиблий

Читать на русском
На Донбасі через атаки бойовиків знову загинув український військовий, ще шестеро отримали поранення.

Бойовики з початку поточної доби, 1 березня, 5 разів порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook ввечері 1 березня.

Як сказано в повідомленні, окупанти обстріляли позиції українських військових із заборонених мінських домовленостей мінометів калібру 82 мм, а також з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Три обстрілу велися поблизу пункту Піски, Лебединське, Невельське (район відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»).

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 березняСитуація на сході країни станом на 1 березня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

У районі відповідальності угруповання «Північ» бойовики двічі відкрили вогонь по українських позиціях поблизу Луганського, Ніжньотеплого.

У штабі ООС також повідомили, що сьогодні в результаті ворожих атак один український захисник загинув. Троє військовослужбовців Об'єднаних сил були поранені. Ще три людини отримали бойове ураження.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 29 лютого, озброєні формування РФ 19 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Втрат серед сил ООС не було.

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак обговорив наступний обмін полоненими з заступником керівника Адміністрації президента РФ Дмитром Козаком.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: