У Катарі зафіксували перший випадок зараження коронавірусом

Читать на русском
Перший випадок зараження новим типом коронавірусу, спалах якого почалався в грудні 2019 року в китайському місті Ухань, зафіксований в Катарі.

Перший випадок зараження новим типом коронавірусу, спалах якого почалався в грудні 2019 року в китайському місті Ухань, зафіксований в Катарі.

Про це повідомило в суботу, 29 лютого, «Катарське інформаційне агентство» з посиланням на міністерство охорони здоров'я країни.

«Міністерство охорони здоров'я оголошує про реєстрацію першого в країні підтвердженого випадку коронавірусу», - йдеться в повідомленні.

Новий вид коронавірусу, що одержав позначення COVID-2019, з'явився в китайському місті Ухань в кінці грудня минулого року. Пізніше інфекція поширилася і в інших країнах. Складна обстановка з захворюваністю склалася в Італії, Південній Кореї та Ірані.

Станом на 29 лютого кількість жертв нового типу коронавірусу в Китаї загинули 2835 осіб, , інфіковані на даний момент більш 79,2 тис. осіб, з лікарень виписано близько 39 тис. людей.

Нагадаємо, в Італії станом на вечір 28 лютого від коронавірусу нового типу померла 21 людина. За добу зафіксовано 4 летальних випадки.

Зокремау ВООЗ не виключають, що китайський коронавірус швидкими темпами може дістатися у всі країни світу.

Також у ВООЗ заявили, що у світі розробляється понад 20 вакцин проти коронавірусу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: