Зведення ООС: чотири обстріли, один поранений

Читать на русском
Бойовики з початку поточної доби, 28 лютого, чотири рази порушили режим припинення вогню  в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Бойовики з початку поточної доби, 28 лютого, чотири рази порушили режим припинення вогню в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє пресцентр ООС у Facebook.

Як повідомляється, бойовики обстріляли українські позиції з заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Також була відзначена робота снайперської пари.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» зафіксували два обстрілу - поруч з Водяним і Пісків. Також в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив два обстрілу, а саме неподалік Новотошківського і в районі населеного пункту Оріхове.

«Сьогодні, 28 лютого, в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, українські прикордонники з 28 лютого візьмуть під контроль пункти переходу з Росією через поширення коронавірусу нового типу.

Також в Міноборони назвали втрати артилерії за три роки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: