Карта ООС: ситуація на сході України на 29 лютого

Читать на русском

Протягом 28 лютого в районі відсічі та стримування збройної агресії РФ на сході України, нашими героями – підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано 8 порушень режиму тиші з боку російсько-окупаційних військ.

При цьому противник продовжував застосовувати по наших позиціях міномети, також зафіксовано ворожі снайперські обстріли.

Двічі під мінометними обстрілами з боку збройних формувань РФ перебували наші оборонці н.п. Оріхове. Після 14:10 з напрямку від Первомайська окупанти випустили 6 мін 120-го калібру. Пізніше, Близько 22:00 ворог продовжив мінометний обстріл на цій ділянці, випустивши ще декілька мін різних калібрів.

Також противник вів мінометний обстріл наших захисників Лебединського. Після 21:00 з напрямку від Саханки окупанти протягом понад годину випустили 18 мін калібру 82 мм.

Щільними обстрілами з гранатометів різних систем та стрілецького озброєння російсько-окупаційні війська порушували режим припинення вогню в районах н.п. Піщевик, Новотроїцьке, двічі – поблизу Водяного.

Зранку від н.п. Голубівське окупанти під прикриттям щільних прицільних обстрілів з великокаліберних кулеметів вели снайперський вогонь по оборонцям Новотошківського.

Українські воїни декілька разів давали з легкого піхотного озброєння адекватну відсіч у відповідь збройним формуванням РФ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: