ВСУ відпрацювали оборону узбережжя Азова

Читать на русском
Протягом двох днів на узбережжі Азовського моря українські військові відпрацьовували навички щодо захисту території від наступу противника.

На узбережжі Азовського моря українські військові провели дводенні тактичні навчання з бойовими стрільбами під назвою «Попутний вітер».

Про це повідомив пресцентр ООС на сторінці в Facebook.

Як розповіли в штабі, метою навчань було відпрацювати такі дії: не допустити висадку нових сил і відбити передові пости десанту противника, відкинути його назад у море, та знищити під час догляду.

«Навчання з протидесантної оборони узбережжя проходило на одному з полігонів у районі проведення операції Об'єднаних Сил. При цьому певний район акваторії Азовського моря, в якому виконувалися бойові стрільби в рамках навчань, був перекритий для судноплавства і повітряного руху, оскільки безпека цивільних людей – понад усе», – сказано в повідомленні.

У навчаннях був задіяні військові частини тактичної групи «Маріуполь», судна зі складу Морської охорони ДПСУ, танкові, артилерійські, зенітно-ракетні та спеціальні підрозділи, морська піхота, а також екіпажі армійської авіації Сухопутних військ і тактичної авіації Повітряних Сил, підрозділи Нацгвардії.

Нагадаємо, за даними штабу ООС, за минулу добу на Донбасі один військовослужбовець загинув, ще один зазнав поранення.

До цього ВСУ провели навчання на Донбасі з установками «Смерч».

ВСУ прийняли на озброєння некеровані ракети РС-80.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: