У Києві відбулися навчання лікарів із протидії коронавірусу – відео

Читать на русском

У Києві в семи лікарнях, які мають приймати людей з симптомами коронавірусу, відбулися навчання з виявлення та протидії небезпечному захворюванню.

У Києві в семи лікарнях, які мають приймати людей з симптомами коронавірусу, відбулися навчання з виявлення та протидії небезпечному захворюванню.

Про це повідомляють Українські Новини.

Зокрема, навчання пройшли на території Олександрівської клінічної лікарні. В процесі до інфекційного корпусу привезли на кареті швидкої допомоги людину нібито з підозрою на коронавірус. Його провели медики в жовтих захисних костюмах. Після цього те, що відбувається всередині інфекційного корпусу транслювалося журналістам по телевізору. Карету швидкої допомоги продезінфікували.

Учения по противодействию коронавирусу в КиевеІнформаційне агентство Українські Новини

Працівники лікарні відзначили, що подібні навчання проходять вже близько місяця, медзаклад досить добре обладнаний всім необхідним, а сам коронавірус не небезпечніший, ніж грип.

Перед навчаннями мер Києва Віталій Кличко зазначив, що важливо інформувати громадян про коронавірус, щоб уникнути паніки. Також у Києві визначили сім лікарень, до яких будуть госпіталізувати людей з підозрою на коронавірус.

Відомо, що три лікарні обладнали для дітей, ще до трьох будуть госпіталізувати дорослих, а в одну привозитимуть вагітних. Серед усіх лікарень столиці обрали Олександрівську лікарню, Київську № 4 і № 9, дитячі лікарні № 1 і № 2, а також дитячу інфекційну лікарню.

Повідомляється, що в Києві працюють дві спеціалізовані бригади для транспортування пацієнтів з підозрою на коронавірус. Хворим підготували 500 ліжок - 237 для дорослих, 200 для дітей і 63 для вагітних.

Раніше в МОЗ заявили, що в разі епідемії коронавіруса лікарні України переповняться через 4 місяці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: