ДБР співпрацюватиме з правоохоронними органами Ізраїлю

Читать на русском
Державне бюро розслідувань України домовилося про співпрацю з правоохоронними органами Ізраїлю.

Державне бюро розслідувань домовилося про співпрацю з правоохоронними органами Ізраїлю.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що домовленості були дясгянути під час зустрічі керівництва ДБР з надзвичайним і новноважним нослом нержави Ізраїль в Україні Джоелом Ліоном, заступником посла Йоавом Бистрицьки та поліцейським аташе, представником Міністерства громадської безпеки і поліції Ізраїлю в країнах СНД та Балтії Ігорем Шмойшем.

Сторони обговорили шляхи співпраці та обміну досвідом між Державним бюро розслідувань та правоохоронними органами Ізраїлю.

«Державне бюро розслідувань щойно стало правоохоронним органом, тому нам буде дуже в нагоді досвід ізраїльських колег. Зокрема, щодо ефективного розслідування військових злочинів, повернення активів з-за кордону та інформаційних технологій», - розповіла т. в. о. директора ДБР Ірина Венедіктова.

Державне бюро розслідувань та представники Ізраїлю також домовились про майбутні тісні контакти в сфері підвищення кваліфікації кадрів, проведення тренінгів для слідчих та оперативних працівників Бюро.

Як відомо, в грудні 2019 року Верховна рада України ухвалила закон про перезапуск Державного бюро розслідувань.

Також в кінці року президент України Володимир Зеленський звільнив Романа Трубу з посади директора Державного бюро розслідувань, призначивши Ірину Венедіктову т.в.о цього відомства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: