ДПС запустила оновлену систему моніторингу податкових ризиків – прем'єр

Читать на русском
У четвер, 27 лютого, ДПС запустила оновлену систему моніторингу подакових ризиків при реєстрації податкових накладних з ПДВ.

У четвер, 27 лютого, ДПС запустила оновлену систему моніторингу подакових ризиків при реєстрації податкових накладних з ПДВ.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Пів року Кабміну: як міністри Гончарука виконують обіцянкиСлово і Діло у режимі онлайн відстежує виконання обіцянок політиками. Цього разу підбиваємо проміжні результати роботи уряду. Гончарук обіцяє значно більше за колег. Двоє міністрів виконали уже більше чверті своїх обіцянок. А троє – досі не виконали жодної.

«Сьогодні Нова податкова запустила оновлену систему моніторингу подакових ризиків при реєстрації податкових накладних з ПДВ. Ті, хто не платять податки, зустрічатимуть опір від держави. Їм працювати точно не буде комфортно. Уся «тінь» на наших ринках до кінця вже цього року має піти в історію», – написав він.

За словами Гончарука, ліквідація тіньового ринку ПДВ дозволить державі економити 1-2 млрд гривень щомісяця.

Раніше стало відомо, що керівництво обласних підрозділів Державної фіскальної служби замінять із метою боротьби з тіньовою економікою. Таке рішення ухвалили Кабмін і новий голова ДФС.

Нагадаємо, Кабінет міністрів Олексія Гончарука працює вже пів року. «Слово і Діло» пропонує подивитися, як цей уряд виконував обіцянки протягом шести місяців каденції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: