Число жертв коронавірусу в Китаї перевищило 2,5 тисячі

Читать на русском
Держкомітет у справах охорони здоров'я КНР оновив дані щодо жертв коронавірусу. На сьогоднішній день загинули майже 2600 осіб, а заразилися – понад 77 тисяч.

Через небезпечний коронавірус Covid-19 у Китаї з початку епідемії померли 2592 людини.

Про це повідомив Державний комітет у справах охорони здоров'я КНР в понеділок, 24 лютого. Загальна кількість заражених в Китаї на сьогоднішній день – 77 150 осіб.

Тільки за добу в Китаї було зареєстровано 150 смертей. Виписали з лікарень 1 846 осіб. Повністю вилікуватися вдалося 24 734 людям.

У Держкомітеті у справах охорони здоров'я КНР додали, що за вихідні на коронавірус у Гонконзі захворіли 74 людини. Двоє померли.

ВООЗ оприлюднила статистику поширення коронавірусу за межами КитаюЗа межами Китаю кількість інфікованих коронавірусом COVID-2019 у неділю, 23 лютого, досягла 1769 осіб.

Водночас посол Китаю в Росії Чжан Ханьхуей на брифінгу в посольстві КНР в Москві заявив про те, що в Китаї вже розроблена вакцина, яка здатна побороти коронавірус.

«У Китаї вже розробили вакцину, яка показує імунітет. Але це попередньо, потрібні подальші перевірки та доопрацювання», – сказав він.

Нагадаємо, за даними Міністерства охорони здоров'я, на сьогоднішній день в Україні жодного лабораторно підтвердженого випадку коронавірусу COVID-19 не зафіксовано.

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив про готовність кожної області України до виявлення коронавірусу.

Раніше повідомлялося, що всі евакуйовані з китайського Уханя будуть здавати аналізи на наявність коронавірусу раз на три дні.

У МОЗ також розповіли про стан евакуйованих з Уханя.

Схибленість на темі коронавірусу або як побудувати тоталітаризмСлово і Діло

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: