Поліція посилила охорону в Нових Санжарах

Читать на русском
Поліція Полтавської області перейшла на цілодобове патрулювання на тлі протестів в Нових Санжарах, куди прибули евакуйовані з Китаю громадяни.

Поліція Полтавської області перейшла на цілодобове патрулювання на тлі протестів в Нових Санжарах, куди прибули евакуйовані з Китаю громадяни.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий.

«Зараз, у Нових Санжарах поліція в посиленому варіанті несе службу, організоване посилене патрулювання. Ми тримаємо тут резервні сили для оперативного реагування на ситуацію. Будемо патрулювати цілодобово», — сказав він.

Голова ДСНС Микола Чечоткін додав, що у Нових Санжарах чергують оперативний автомобіль рятувальників та додаткові сили та засоби на випадок надзвичайної ситуації.

Як відомо, поліція розпочала два кримінальні провадження за фактом заворушень у Нових Санжарах, під час яких постраждали 9 правоохоронців та одна цивільна особа.

Раніше протягом сьогоднішнього дня, 20 лютого, поліція зафіксувала два повідомлення про мітингувальників, які отримали травми під час сутичок у Нових Санжарах.

Нагадаємо, ввечері, 20 лютого, евакуйовані з охопленого коронавірусом Уханя громадяни України та іноземці прибули до медичного закладу Нові Санжари в Полтавській області. Автобуси заїхали в санаторій. Перед цим відбулася масштабна сутичка силовиків з місцевими жителями. У хід йшли пляшки, палиці та каміння.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: