Поліція посилила заходи безпеки у центрі Києва

Читать на русском
Через заплановані акції у центрі Києва поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії заступили на посилене чергування.

В середу, 19 лютого, поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії заступили на посилене чергування в Києві.

«Для забезпечення мирного проведення запланованих акцій та з метою недопущення порушень громадського порядку поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України заступили на посилене чергування», - інформує пресслужба поліції Києва.

Як відомо, 19 лютого, в центральній частині Києва анонсовано проведення декількох масових акцій, зокрема, під адміністративними будівлями органів держвлади.

Для забезпечення порядку працівники структурних підрозділів столичної поліції, військовослужбовці Нацгвардії, співробітники ДСНС, кінологи, вибухотехніки та поліція діалогу заступили на чергування у посиленому режимі.

Правоохоронці закликали організаторів та учасників заходів не порушувати громадський порядок.

Нагадаємо, раніше 17 лютого поліція і Національна гвардія посилили заходи безпеки в центрі Києва в зв'язку з проведенням акцій протесту.

Також стало відомо, що в Україні за рік скоротилася кількість тяжких злочинів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: