У МВФ анонсували візит експертів до Києва

Читать на русском
Київ із візитом відвідає команда експертів Міжнародного валютного Фонду для проведення технічних консультацій.

Київ із візитом відвідає команда експертів Міжнародного валютного Фонду для проведення технічних консультацій.

Про це повідомив у вівторок, 18 лютого в Києві постійний представник МВФ в Україні Йоста Люнгман, передає пресслужба представництва.

Сила звички: чи впорається Україна без кредитів МВФ у 2020 році?В уряді радіють продовженню співпраці з МВФ і водночас сподіваються, що нова програма із кредитування стане фінальною для України. Чи потрібні нам нові кредити – розбирався політолог Олександр Радчук.

За його словами, метою візиту є проведення технічних обговорень політики, спрямованої на досягнення економічного зростання і стабільності.

«Команда в складі кількох експертів Міжнародного валютного фонду відвідає Київ для проведення технічних обговорень політики, спрямованої на досягнення потужного зростання і забезпечення стабільності», - сказав Люнгман.

Нагадаємо, заступник голови Єврокомісії Валдіс Домбровскіс заявив, що Україна вже найближчим часом отримає другий транш макрофінансової допомоги ЄС в 500 млн євро.

Раніше в МВФ назвали умови затвердження програми для України.

Також повідомлялося, що в НБУ очікують ухвалення нової програми Міжнародного валютного фонду для України на початку 2020 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: