Суд переніс розгляд апеляцій на вирок у справі Януковича

Читать на русском
Київський апеляційний суд переніс на 2 березня розгляд апеляційних скарг на вирок Оболонського райсуду Києва у справі про держзраду експрезидента Віктора Януковича.

Київський апеляційний суд переніс на 2 березня розгляд апеляційних скарг на вирок Оболонського райсуду Києва у справі про держзраду експрезидента Віктора Януковича.

Про це повідомила адвокат Януковича Андріана Фозекош, передає Укрінформ.

За її словами, у понеділок, 17 лютого була стадія запитань від суду до сторони обвинувачення й сторони захисту, були уточнюючі питання, що стосуються безпосередньо аргументів апеляційних скарг.

«Ми зупинилися на дослідженні експертних висновків, про дослідження яких клопотала сторона захисту. На наступне судове засідання залишилося ще два експертні висновки, а надалі вже буде вирішувати суд. Наступне судове засідання - це буде 2 березня, на 11 годину», - сказала Фозекош.

За словами прессекретаря Київського апеляційного суду Тетяни Геведзе, після цього наступне засідання у цій справі відбудеться 23 березня.

Нагадаємо, 24 січня 2019 року Оболонський районний суд Києва заочно визнав Януковича винним у державній зраді і пособництві у веденні агресивної війни, засудивши його до 13 років позбавлення волі. Суд не визнав доведеною провину експрезидента в посяганні на територіальну цілісність України. Сам Янукович не брав участі в процесі, з лютого 2014 року його проживає в Росії. Захисники експрезидента назвали рішення суду необґрунтованим, ухваленим під тиском, і оскаржили вирок в суді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: