«Право на владу»: чого очікувати від другого етапу медичної реформи

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 у програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про медичну реформу.
Слово і Діло

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – другий етап медичної реформи. Цьогоріч стартує другий етап медичної реформи в Україні. Чого очікувати з 1 квітня? Отримаємо гарантований державою пакет медичних послуг чи самі лише платні послуги? Чи варто вірити страшилкам та чи є підстави сподіватись на поліпшення охорони здоров’я в Україні?

Про це в четвер, 13 лютого, у ток-шоу «Право на владу» Наталія Мосейчук говоритиме із експертами.

До студії запрошені: міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька, т.в.о. голови Національної служби здоров'я України Оксана Мовчан, директор Департаменту комунікацій НСЗУ Тетяна Бойко, лікар-кардіохірург, директор Інституту серця МОЗ України Борис Тодуров.

Також до обговорення долучаються медик-волонтер, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Яна Зінкевич, народний депутат від фракції «Голос», заступник міністра охорони здоров'я України (2018-2019) Ольга Стефанишина, голова Національної служби здоров'я України (2018-2019) Олег Петренко, народний депутат VII-VIII скликання, член комітету ВРУ з охорони здоров'я, заступник голови Дніпропетровської облради, начальник управління з питань територіального та місцевого розвитку Андрій Шипко.

Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше «Слово і Діло» спробувало розкласти обіцянки політиків на кожен із рівнів потреб людини за пірамідою Маслоу. Ми подивились, яких потреб людини стосуються програмні обіцянки політичних партій у Верховній раді.

Також ми розбирались, як давно в Україні обіцяють запровадити європейську систему Служби порятунку 112.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: