У Київській області відбудуться антитерористичні навчання СБУ

Читать на русском
СБУ проведе 17-21 лютого 2020 року масштабне антитерористичне навчання в Білій Церкві та прилеглих районах Київської області.

СБУ проведе 17-21 лютого 2020 року масштабне антитерористичне навчання в Білій Церкві та прилеглих районах Київської області.

Про це пише пресслужба відомства у четвер, 13 лютого.

У навчаннях візьме участь Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні СБУ в Києві та Київській області. Як повідомляється, в заходах також будуть задіяні участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних сил України та органів державної влади.

«Служба безпеки України закликає жителів Київської області під час проведення навчань зберігати спокій у зв'язку із зосередженням в окремих районах населених пунктів спецназівців і військових, і з розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей. Також звертаємося з проханням дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і мати при собі документи, що засвідчують особу», - йдеться в повідомленні.

Навчання проходитимуть у рамках чинного законодавства.

Раніше офіцери ЗСУ взяли участь у військових навчаннях НАТО в Німеччині.   Також нагадаємо, Україна проведе спільні навчання з НАТО в жовтні нинішнього року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: