У Кремлі оцінили ідею Києва про подачу води до Криму

Читать на русском
Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував можливість поступок щодо Донбасу в обмін на відновлення Україною водопостачання Криму.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував можливість поступок щодо Донбасу в обмін на відновлення Україною водопостачання Криму.

Про це він у середу заявив журналістам, пише ТАСС.

«Крим не може бути об'єктом будь-яких обмінів», - сказав представник Кремля.

Він зазначив, що йдеться про російський регіон, водопостачання якого забезпечується в рамках чинних програм розвитку.

«Якщо є якісь пропозиції щодо додаткового водопостачання, на комерційній або на іншій основі, вони можуть бути розглянуті», - додав Пєсков.

Також Пєсков заявив, що «тему контролю за кордоном потрібно спочатку обговорювати з представниками Донбасу, з представниками двох самопроголошених республік».

«Без здійснення цих контактів дуже важко що-небудь сказати. Поки що з великою часткою впевненості можна припустити, що вони, звичайно ж, будуть проти того, щоб міняти суть і сутність Мінських домовленостей, під якими стоять візи представників цих двох регіонів», - сказав Пєсков.

Раніше глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив про можливість пустити воду до анексованого Криму в обмін на поступки з боку президента РФ Володимира Путіна щодо Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: