У Мукачеві керівництво поліції відсторонили від обов'язків

Читать на русском
У Закарпатській області керівництво місцевої поліції відсторонили від виконання обов'язків на тлі подій в Мукачеві.

В Закарпатській області керівництво місцевої поліції відсторонили від виконання обов'язків на тлі подій у Мукачеві.

Про це на позачерговій сесії обласної ради заявив начальник поліції Закарпатській області Олександр Канцідайло, передають місцеві ЗМІ.

За його словами, сьогодні тривають чотири службові перевірки. Керівник поліції Мукачева пішов на пенсію, на його посаду призначено нового виконувача обов'язків. Канцідайло також уточнив, що відсторонено все попереднє керівництво поліції.

Він додав, що нові керівники не пов'язані з місцевим формуванням.

Також повідомляється, що депутати Закарпатської облради ухвалили звернення до президента України Володимира Зеленського з проханням вжити термінових заходів з боротьби зі злочинністю та для підвищення рівня громадської безпеки.

Як повідомлялося раніше, 9 лютого у селищі Нижні Ворота на Воловеччині затримали членів організованого злочинного угруповання.

Під час затримання водій автомобіля «Mercedes Benz», 41-річний житель Мукачева, та водій позашляховика «Toyota», 40-річний житель Вінниччини, вчинили активний опір законним вимогам поліцейських та намагалися скоїти на них наїзд.

Окрім них, у салонах позашляховиків перебувало ще п’ятеро осіб – жителі столиці, Волинської області та Мукачева. Під час огляду автомобілів правоохоронці виявили зброю - автомат і два пістолети.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України, тобто посягання на життя правоохоронця.

Нагадаємо, Нацгвардія і поліція цілодобово патрулюватимуть Мукачево.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: