Комітет рекомендує ВР дозволити допуск іноземних військових на навчання

Читать на русском
Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує парламенту ухвалити за основу та в цілому законопроект №3003 президента Володимира Зеленського про допуск іноземних військових на навчання до України.

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує парламенту ухвалити за основу та в цілому законопроект №3003 президента Володимира Зеленського «Про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях».

Про це повідомляє пресслужба ВР.

Як відомо, проєктом схвалюється рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України для участі в багатонаціональних військових навчаннях.

При цьому фінансування витрат, пов’язаних із підготовкою та проведенням багатонаціональних навчань за участю Збройних сил України на території України та поза її межами в 2020 році, у сумі 63 824,3 тисяч гривень планується здійснити в межах асигнувань, передбачених ЗУ «Про державний бюджет України на 2020 рік» Міністерству оборони України за бюджетною програмою «Забезпечення діяльності Збройних сил України, підготовка кадрів і військ, медичне забезпечення особового складу, ветеранів військової служби та членів їхніх сімей, ветеранів війни».

Нагадаємо, Зеленський вчора вніс до Верховної ради законопроект №3003 «Про схвалення рішення президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України в 2020 році для участі в багатонаціональних військових навчаннях». Спочатку текст проєкту був відсутній.

Як відомо, парламент у вівторок, 26 лютого 2019 року, схвалив за основу і в цілому законопроект №10067 про допуск підрозділів Збройних сил іноземних держав на територію України.

Також на сайті парламенту опублікували текст законопроекту президента Володимира Зеленського про допуск іноземних військових на навчання в Україну.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: