Ситуація на Донбасі: 4 обстріли, втрат немає

Читать на русском
З початку поточної доби, 7 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

З початку поточної доби, 7 лютого, в районі проведення операції ООС збройні формування РФ чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Вибори на Донбасі: коли можливі, та з чим досі не визначилися в КремліПомічник президента України Андрій Єрмак сподівається, що на наступній зустрічі в Нормандському форматі українська сторона зможе домовитися про проведення виборів на Донбасі разом із місцевими на всій території країни.

Противник обстрілював українські позиції з заборонених мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із протитанкового ракетного комплексу, автоматичного станкового гранатомету і великокаліберного кулемета.

Один обстріл у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід противник здійснив по захисникам Новомихайлівка.

Три ворожих обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ - двічі поблизу населеного пункту Орєхово та поруч із Кримським.

Раніше На Донбасі на КПВВ в чергах застрягло понад 250 авто.

Також нагадаємо, у Зеленського обговорили, як шукати зниклих безвісти на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: