«Право на владу»: хто та навіщо зіштовхує українців лобами

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про те, хто і навіщо намагається роз’єднати українців.

Тема сьогоднішнього ток-шоу «Право на владу» – кому вигідна ненависть? Гризня перетворилась на національний вид спорту українців. Чому ми ворогуємо замість об’єднуватись? Чи так важливі відмінності між нами? Хто та навіщо зіштовхує українців лобами?

Непростою темою ведуча Наталія Мосейчук відкриває новий цьогорічний сезон ток-шоу «Право на владу» на каналі 1+1.

В обговоренні візьмуть участь: народний депутат від фракції «Слуга народу», почесний президент медіахолдингу «1+1 медіа» Олександр Ткаченко, народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Вікторія Сюмар, співголова фракції партії «Опозиційна платформа - за життя» Вадим Рабінович, народний депутат від фракції «Слуга народу» Максим Бужанський.

Також до студії запрошені народний депутат від депутатської групи «За майбутнє» Дмитро Лубінець, керівник департаменту журналістських проектів «1+1 медіа» Максим Шиленко, головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина, експерт з управління репутацією Борис Тізенгаузен та співачка, акторка Оля Полякова.

Сьогодні о 22.30 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і Діло» розбиралось, як земельна реформа вплине на українців і чи будуть соціальні конфлікти?

Також ми подивились, скільки населення припадає на одного парламентаря в країнах світу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: